Passie voor het vak

De Stal is opgezet door Corina en Vincent – schoonzus en zwager. Samen hebben wij meer dan 40 jaar ervaring in het vak en combineren wij kwaliteit en gastvrijheid in een sfeervolle omgeving. Jaren geleden hebben wij op precies deze locatie onze eerste horeca ervaring mogen op doen – nu verwelkomen wij je graag in onze eigen Stal.

De Stal kenmerkt zich door gebruik van veel streekproducten, Texels lam- en rundvlees van voornamelijk eigen boerderij, dagelijks verse vis en verrassende vegetarische en veganistische gerechten. Gerechten die smaakvol en eerlijk zijn bereid. Ruim 30 speciaalbieren en een selectie van biologische wijnen. Daarnaast draaien wij ijs van eigen schapenmelk. Kortom, De Stal biedt de bourgondische uitvalsbasis in Den Burg voor wie lekker wil eten & drinken.

Bekijk onze menukaart voor meer informatie. Wij houden van lang tafelen, dus hebben wij comfortabel meubilair in huiselijke sfeer en geven u alle tijd om te genieten.

Vier het in De Stal

De Stal is een praktisch ingericht restaurant en is daardoor zeer geschikt voor verjaardagen, bedrijfsfeesten en jubilea – De Stal helpt u graag om van uw feest een mooi feest te maken!

Hieronder vindt u een impressie van De Stal.

Huisje huren?

Bij Hof van Texel geniet u van vakantie op een unieke en rustige locatie op Waddeneiland Texel. Ga naar de website www.hofvantexel.nl

De Stal cadeaubon

Iemand eens verwennen? Dat doe je met een dinerbon van De Stal. Deze is verkrijgbaar bij ons.